beango.nu

beango.nu

csütörtök, május 20, 2010

Accesorie-trend Summer 2010

Ma egy átmeneti világban élünk. A szakma megismeri a technológiát közös pontokat hozva létre a divat világában. Vad szenvedélyes érzés jellemzi ezt a nyarat. Szabadság a stylingban, de holtpont a szerkezetekben. Jelen van a poszt-modernizmus, spiritualizmus, a reliefes anyagok és a szobrászati elemektől gazdag kiegészitők, minden egy új látásmódban felhasználva. 2010 nyara ötvözi a Haute Couture-t az új technológiával/a high-tech-el.

Egy bizonyos etno-sport mix az, ahol a bőrt nagyon szofisztikusan keverjük, egy vonal a sportosabb nőies alkatoknak. A techno-urbán remix stilus a városok szürkés, de mégsem elnyomott hangulatát utánozza. Az anatómiai tanulmányokat is belevonták a tervezők kiegészitőikbe. Ezeket tiszta akrilikus vonalak jellemeznek, elasztikus és természetes anyagok, egy elegáns-couture és poszt-modern kinézet. Egy szürreális vonulata is van az évszaknak, a merészebb vásárlóknak. A sziluett mindvégig konceptuális, geometrikus, minimalista és organikus.

Még mindig divat az oxford cipő, magas sarokkal vagy anélkül. Hordj ezen a nyáron magastalpú Mary Jones szandált viszont aki inkább a lapos talp hive az vegyen magának sarut, amit bárhova fel lehet venni. Ami a cipő-kollekciónkból nem hiányozhat az az úgynevezett Kitten heel azaz Cica-sarkos cipő.

Hogy a nyár hűvősebb napjain is jól nézzünk ki vegyünk a cipőkhöz csipkeharisnyát.

Idén felejtsük el a klasszikus fekete táskát és vegyünk bőr-nyereg táskát, kiválóan állja a sarat a mindennapokban. Vagy szerezz be kis válltáskát, amit diszits art-deco brossal.

Ékszereken divat az állat-minta, kígyó, béka forma gyűrű, valamint a szobrászati elemekkel diszitett karkötő sem hiányozhat készleteinkből.

A férfi-trendből inspirálódott kalap ajánlott azoknak, akik szeretik a fejfedőket. Nagyon nőies tud lenni egy újragondolt férfi kalap.

Vannak klasszikusok, és vannak olyan darabok, amik kimennek divatból, aztán újra meg újra felütik a fejüket. Ilyen a nagy, színes, enyhén retro kendő vagy sál.

Ezen a nyáron felejtsük el a megszokottat, legyünk merészek, inspirálódjunk a művészetből és a természetből.Related Posts by Categories
Megjegyzés küldése